dimecres, 26 d’octubre del 2011

Ruta senderisme en Sumacarcer

Bueno, bueno, a vorer com vos explique la ruta que anem a fer. La ruta consta de dos trams, i els dos són circulars: el primer tram és molt bonic i molt fàcil de fer i el desnivell serà d'uns 200 metres que això ho tenim fet, després pasarem per la cova Picante, pel camí de la Ceja i pel corral de Bufante, pareix ser que el recorregut és bonic. Jo personalment no l'he fet i no tinc ni idea de com serà, pero ja m'he informat i ho tinc tot controlat, no es preocupeu.
Ara ve lo bo: el segon tram és el més bonic, ja que es molt boscos i es diu el Barranc del Llop, pero arribant a la meitat hi ha que passar un tram d'uns 5 metres d'alçada que té una escala de fusta i una corda pel costat, per poder arribar a la font de Bartolo, aixó si, si algú no s'atreveix a passar no passa res, perquè com està a mig camí podeu tornar per on hem vingut i els més atrevits continuarem per l'altre costat del barranc. Ací baix vos deixe unes FOTOS per a que es feu una idea de la ruta, que segur que mereix la pena.

Dia: 06-11-11

- PORTEU PARAVENT S'ESPERA PROU D'AIRE

- Hora de quedada: 07:45

- Lloc: Davant de la piscina de Montaverner
- En cas de plutja: ja vorem si aplaçem l'ixida, seria convenient que revisareu el bloc el dia d'avans per si l'aplaçarem per plutja, EL TEMPS A SUMACARCER

- Hora d'eixida: a les 07:50. El que no estiga l’esperarem fent camí.

- Cal portar esmorzar i algo per a picar en cas de que arribarem mes tard del previst, la idea es arribar a l’hora de dinar a casa.

- Imprescindible calçat de muntanya.

- Telefon de contacte: 663779129 o 652555707

Imprescindible !!!!!!Aigua.

Recordeu que en cas de vindre menors ha de vindre algú responsable d’ells. El club el que fa es convocar l'eixida, però no es responsable de cadascú.


dimarts, 18 d’octubre del 2011

Ruta senderisme Ontinyent, Bocairent

El resultat de l'exida de senderisme del dia 16-10-11 que va desde Ontinyent fins a Bocairent va ser tot un exit, erem 45 persones, una ruta molt animada.
La ruta es molt sencilla i te un desnivell de uns 450 metres de pujada i de baixada i es de uns 14 kilometres, no es fa pessada i es molt bonica, la llastima es que estigua tot cremat, pero que hem de fer.

Aci vos deixe les fotos i el video, el trak no el pose perque el GPS no va funcionar fins a mig camí, pero posare el d'un altra persona que tambe ha fet la mateixa ruta, Track


diumenge, 16 d’octubre del 2011

Senderisme per parc nacional d'Ordesa

- Fotos del viatge
- Track Faja las Flores, Goriz
- Track Goriz, pradera Ordesa
- Track intento de pujar a monte Perdido
- Videos

Hola, ací vaig a explicar-vos una nova experiència: senderisme d'alta muntanya, que és la primera vegada que ho fem.
A les 8:15 deixem el cotxe al parking Ordesa; com estem a 9 d'octubre es pot pujar en cotxe particular. En temporada alta no es pot pujar amb el cotxe, tens que pujar amb transport públic.

Comencem a pujar amb un gran desnivell, (al parking estem a 1320 metres d'altitud), anem caminant a través del bosc fins que s'acaba i la vegetació és molt menuda, senyal d'altura. Ja estem a uns 1700 metres, continuem fins arribar a les clavijes de Carriata, que són espectaculars, però si no tens vertigen pots passar-les molt bé; després continuem l'ascens sense descans fins els 2417 metres que es on comença la famosa Faja Las Flores.


El recorregut per la Faja las flores és impressionant, ja que vas caminant per una senda estreta que a la part esquerra tens una paret i a la part dreta una vertical de uns 1000 metres de caiguda durant 3 kilometres amb unes vistes espectaculars de la vall d'ordesa; definitivament la recomane.

Al final de la faja està un poc liat el tema de les sendes i no estan gens indicades, arribes a una pedrera imensa i tens que anar camp a través orientan-te en Hites que deixa la gent, o si portes GPS baisar-te un track i seguir-lo.

Seguirem passant per la plana de Mondarruego i camp a través per pedreres marcades amb hites arribàrem a la part més alta des d'on es veu el refugi (que ganes de vore'l). En total ferem uns 17 kilòmetres i tardarem unes 11 hores per que no teniem gens de pressa, anavem fent fotos, xarrant, parant a descansar i disfrutant de la vista.

Refuji de Goriz: El refugi com a refugi està bé, pero és un desastre.
1 - El preu és excessiu: 84.90€ per dormir 2 nits i sopar un dia dos persones.
2 - El primer dia ens diuen que no queda aigua perquè no plou, i estan ampliant el refugi, no hi havia aigua ni per llavar-se les mans, damunt ens venen l'aigua a 2.50€, els serveis un desastre ni parlar-ne. No recomane visitar aquest refugi en estiu o temporada alta per la saturació de gent.
3 - Les lliteres si et toca les últimes prepareu-se, es pitjor que pujar les Clavijes de Carriata.
La meua opinió és, que un refugi tan concurrit i que passa tanta gent podrien preparar millor els serveis, les lliteres i el tema de l'aigua abans de ampliar-lo; ja sé que és un refugi, però no haber aigua ni per llavar-se les mans es pa cagar-se. Aixó sí, el menjar esta pa cagar-se de bo, molt bon menjar de veritat.

El dia següent pujarem cap a Monte Perdido pero a 2800 metres d'altitud ho deixarem estar, ja haviem tingut prou el dia d'abans.


El dia 11 sobre les 08:20 comencem el descens cap al parking, per cert una muntanya molt rocallosa i amb molts destrepes i trepades, per avorrir-les. El descens molt bé perquè baixàrem per les clavijes de Soaso, molt recomanables perquè tenen una cadena en tot el recorregut per poder agarrar-te, sempre que no tingues vetigen, encara que també tens l'opció de rodejar les calvijes per una senda alternativa més llarga, en cas de no voler passar-les. Continuàrem caminant uns 12 kilòmetres amb un desnivell de baixada de 1450 metres fins que arribarem al cotxe i correguent a l'hotel a buscar una bona dutxa ben calenteta, perquè al refugi no hi havia aigua per a dutxar-se i en cas d'haver-ne era gelada.


Fins l'altra aventura.

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Ruta senderisme Ontinyent Bocairent


Hola a tots, esta volta anem a fer una ruta que va desde Ontinyent fins a Bocairent, ixint des del barranc dels tarongers d'Ontinyent, no mes començar hi ha una font i crec que mes avant hi ha un altra pero per si de cas portarem bona cosa d'aigua. Passarem per el molí Patiras, el molí Pep Joan, el molí de la Lluna al tornar pasarem per el pic Castellar i crec que hi han runes d'un antic poblat iber.

La ruta té uns 12 kilometres i no es molt complicada per que el desnivell es de uns 400 metres, la ultima que vam fer (Benicadell) tenia de desnivell 690 metres, així que tranquils que la farem sobraos, jeje.

- Dia: 16-10-11

- Hora de quedada: 07:45

- Lloc: Davant de la piscina de Montaverner

- Hora d'eixida: a les 07:50. El que no estiga l’esperarem fent camí.

- Cal portar esmorzar i algo per a picar en cas de que arribarem mes tard del previst, la idea es arribar a l’hora de dinar a casa.

- Imprescindible calçat de muntanya.

- Telefon de contacte: 663779129 o 652555707

Imprescindible !!!!!!Aigua.

Recordeu que en cas de vindre menors ha de vindre algú responsable d’ells. El club el que fa es convocar l'eixida, però no es responsable de cadascú.

diumenge, 2 d’octubre del 2011

Ascens ferrata Dos Aigues

La ferrata Dos Aigues, es troba prop d'ací (Montaverner) i la veritat que està molt xula, el ascens es normal, no te gran desplome pero es entretinguda perque tens que passar un pont tibetà i la veritat es que es troba en molt bones condicions i la instal·lació esta prou be, algun escaló es meneja pero son segurs, el millor de la ferrata es que tens les 3 coses, Ferrata, Pont tìbetà i descens de barranc, menudet el barranc pero esta be per a tancar el matí.
Aci vos deixe les fotos i el video:

Les - FOTOS

El - VIDEO

El - Track GPS