dijous, 29 de març del 2012

Ruta i calçotada Amics del Buscarro

La ruta que ha preparat els amics del Buscarro ha estat molt bonica, hem passat per les foietes, la sima el Manco, etc. Desprès han preparat una calçotada acompanyada d'una torra de carn. Estic molt content d'haver anat, ho han organitzat molt be i l'any que be si puc repetiré.
Vos deixe unes fotos i el trakc del GPS.







dilluns, 26 de març del 2012

Rio Mundo

El cap de setmana de Sant Josep vam estar en el naeximent de Rio Mundo amb els amics de Xeresa; s'ho vam passar de categoria, repetirem segur, vos deixe unes fotos que estan molt xules.

Les Fotos de la Cova





divendres, 9 de març del 2012

Caminata de la dona contra el cancer

Una companyera de senderisme vos informa:

Hola a totes:

El proper dia 1 d'Abril es celebra a València la VIII Carrera de la Mujer, en benefici del càncer de mama. Serà una carrera amb un recorregut de 6,5 km urbans (que es poden fer caminant) eixint des de el Corte Inglés de Nuevo Centro. Sols poden participar dones. Des de l'aAECC de Benigànim posare'm un autobús que ens durà fins a València. El preu de la inscripció és de 7 euros i l'autobús d'anar i tornar 3 euros.

Espere que s'animeu a participar. Em fa moltíssima il.lusió fer aquesta volta acompanyada de totes vosaltres!!!!

La data limit d'inscripció és el dia 27 de Març.

Tota dona que estiga interessada en participar que es pose en contacte amb mi (Raul) al telefon 663779129 de mati i 652555707 de vesprada o amb Inés, teniu el telefon al cartell.

ANIMEU-SE!!!

dijous, 8 de març del 2012

Hola a tots aci vos deixe la ultima eixida que hem fet, la de Fontanars dels Alforins, menos mal que era facil perque si no, en la grip que portava no se si haguera acabat.





Informació tecnica de la ruta: GPS

dissabte, 3 de març del 2012

Pujada al Penyagolosa

Hola a tots els Senderistes, 
sobre l'eixida del Penyagolosa hem fet alguns canvits: seria per al dia 22-04-12. 
Per favor, contesteu el més prompte possible per saber si es pot fer l'eixida amb autobus i en cas de fer l'eixida poder sol·licitar a l'ajuntament alguna ajuda. Ací teniu l'explicació del que volem fer:

La idea és anar en autobús de bon matí cap a Sant Joan del Penyagolosa, esmorzar i començar la pujada, dinar al cim i tornar cap al autobús per a tornar a casa, però tinc que saber la gent que vol vindre per cridar al autobús i començar a organitzar-ho, sempre que sigam prou de gent.

La ruta té un desnivell acumulat de uns 600 metres i és d'uns 12 kilòmetres de llarga, la dificultat crec que serà mitjana, al meu parèixer, de tota manera anant a un ritme sense presa arribarem bé.

Espere les respostes per poder començar a preparar cosetes, envieu al email que teniu més avall. La data limit serà el 8 d'Abril i les places son limitades.

Club Trenca Corda Montaverner
trencacorda@hotmail.com
Dubtes: 663779129( pel mati)