dimarts, 29 de maig del 2012

Bernia resultat de l'eixida

Hola amics, ací està el resultat de la volta de senderisme multitudinària (jejejeejeje) per Bernia. Deixe les fotos, video i el track per si algú vol seguirla.


És una ruta molt fàcil de fer i divertida, vam vore molta gent i no va  fer molta calor perquè corria l'aire, la repetirem.
Álbum de fotos:


Video:


Track

dilluns, 28 de maig del 2012

Ferrata Loriguilla, segona visita


Siiii  !!! hem tornat a venjar-se de la ferrada de Loriguilla (Pepino) que l’altra volta no la vam poder acabar, esta si, anàvem preparats i mentalitzats per a tot (que exagerats que som).
En fi, vam quedar una bona quadrilla d’amics i se la vam menjar tota, de segur que la repetirem, eixa i la ferrada veïna, la del Charco que diuen que es mes difícil.
Per aquesta ferrata fa falta tot l'equipament d'escalada en classic per que no te linea de vida, te uns parabolts per anar aseguran-te al llarg del recorregut fent 3 reunions. El material es: una corda de 60 metres 12 cintes express i dos reversos o similars i caps d'anclatje.

Ací vos deixe unes fotos no aptes per a vertiginosos jeje.




diumenge, 27 de maig del 2012

El dia de l'inauguració del Rokodrom

Ací deixe un grapat de fotos del dia de la inauguració del rokodrom, per als que no van poder vindrer i per als que van poder vindrer, jeje


Clickeu al album:







Fotos realitzades per Silvia Llopis, Jose sanz, Guillermo

dissabte, 12 de maig del 2012

Senderisme per serra de Bernia


Hola amics, anem a fer segurament la ultima ruta de la temporada, ho sabrem desprès d’esta, si passem molta calor o no. La ruta es per la serra de Bèrnia i li donarem la volta al pic de Bèrnia, es una ruta facil però en condicions físiques mitjanes, passarem pel túnel que dona a la costa (foto de baix) i al final decidirem si pugem al cim de Bèrnia o no. Desprès dinarem per allí,  portem el bocata de esmorzar i el de dinar, que segur que dinem per allí.

No oblideu portar la camera de fotos i bona cosa d'aigua, gorra i protector solar

Dificultat de la ruta: Mitjana preparació física.
-Dia: 27-05-12

- Hora de quedada: 07:45

- Hora d'eixida: a les 07:50. El que no estiga l’esperarem fent camí.

- Lloc: Davant de la piscina de Montaverner

- En cas de pluja: ja vorem si aplacem l'eixida, seria convenient que revisareu el bloc el dia d'abans per si l'aplaçarem per pluja, temps a Bernia



- Cal portar esmorzar, aigua i algo per a picar en cas de que arribarem més tard del previst, la idea és dinar per la zona.

- Recomanable calçat de muntanya.

- Telèfon de contacte: 663779129 o 652555707





El club el que fa es convocar l'eixida, però no es responsable de cadascú. 
El Club no es fa responsable dels danys que pugen ocòrrer. Es recomana estar assegurat amb alguna federació o asegurança.

dimecres, 9 de maig del 2012

Fotos de la ruta del Barranc del Cint


Hola amics, la ruta va estar molt bé, jo en vaig divertir molt sobre tot en els moments que ens vam perdre gracies al gps, camp a través i per dins del barranc  jeje, la repetirem però per on toca. Ací vos deixe les fotos i un vídeo de l’eixida del barranc del Cint, que les desfruiteu. El track el pose per a que ho vegeu pero no recomane seguir-lo

FOTOS         VIDEO          TRACK



dijous, 3 de maig del 2012

Visita a l'Avenc Ample

Dos dissabtes seguits anàrem a l'Avenc Ample (Vall d'Evo). Una cova molt bonica sobretot després de passar la gatera, una baixada de uns 50 metres i a caminar, deixe unes fotos:

ALBUM DE FOTOS: