dilluns, 20 de maig del 2013

Sima el campillo, Tous

El diumenge dia 19 de maig vam anar a visitar la cova el Campillo, Serra, AnaGuillermo i jo.
La cavitat es troba en Tous i te una geologia Caliza i esta restringit el accés del 16 d'octubre al 15 de març, te uns 9000 metres quadrats i 300.000 metres cúbics d'aire, impressionant !!.
Foto de Jose Manuel Ros García

La boca d'entrada te uns 5 metres de ampla, sols es veuen 5 metres de forat cap avall desprès son 60 metres de baixada àrea espectacular. Instal·lant el volat li donava la màxima potencia al frontal de 1600 lúmens i no veia el fondo, ufff. Ara comencem el descens i al ser la corda nova, ostres com baixava, uff casi no podies frenar.
En arribar baix vam esmorzar amb els sapos, que un va fer molta amistat amb Ana, vam donar una volta per fons, que desde -56 metres que es trobem arribem a baixar a cota de -118 per una pedrera, al final vegem les marques d'aigua que en el seu temps hi havia, en estar a -118 vegem com entra el raig de sol desde la boca i creua tota la sala, que mal en va saber no portar la càmera, l'altra la porte segur.
foto de Jose Manuel Ros García

Ara be el millor, el ascens de 60 metres, així aprofitem per a entrenar per al campionat.
Te collons que dels 4 que vam baixar ningú, però ningú, portava càmera ni telefon ni res per poder fer alguna foto, segur que ho vam fer per a tindre una excusa per tornar, jeje.
foto de Jose Manuel Ros García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada