dilluns, 28 de novembre del 2011

Proxima ruta Senderisme Alcoi

La pròxima serà en Alcoi, la ruta la començarem des del barri de Batoi, d'on ix la senda via verda que arriba fins la carretera del port de la carrasqueta, Peró nosaltres anirem per un altre lloc. Anirem passejant pel costat del riu Polop, passarem pels canalons, que son unes formacions que hi ha a la serra, passarem alguns ponts de fusta i esquivarem alguns xarcos.
Te uns 12 quilometres, un desnivell d'uns 400 metres aproximadament, res, !aixó està fet!

Jo personalment no l'he fet, tota l'in-formació es d'Internet, això vol dir que anirem un poc a l'aventura com l'ultima que vam fer a Sumacàrcer, però en tots els lloc diuen que es molt fàcil, de tota manera al final vos deixe unes fotos per a que es feu una idea.

Dia: 11-12-11

- Hora de quedada: 07:45

- Lloc: Davant de la piscina de Montaverner
- En cas de plutja: ja vorem si aplacem l'ixida, seria convenient que revisareu el bloc el dia d'abans per si l'aplaçarem per plutja, EL TEMPS A ALCOI

- Hora d'eixida: a les 07:50. El que no estiga l’esperarem fent camí.

- Cal portar esmorzar, aigua i algo per a picar en cas de que arribarem mes tard del previst, la idea es arribar a l’hora de dinar a casa.

- Imprescindible calçat de muntanya.

- Telefon de contacte: 663779129 o 652555707
- Si algú es fa tard o vol acudir directament el lloc d'eixida de la ruta, ací deixe el mapa exacte d'on eixirem, Cliqueu Ací, teniu en compte que eixe dia hi ha mercat. La direcció es al final del carrer Monduver.

Recordeu que en cas de vindre menors ha de vindre algú responsable d’ells. El club el que fa es convocar l'eixida, però no es responsable de cadascú.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada