dimecres, 26 d’octubre del 2011

Ruta senderisme en Sumacarcer

Bueno, bueno, a vorer com vos explique la ruta que anem a fer. La ruta consta de dos trams, i els dos són circulars: el primer tram és molt bonic i molt fàcil de fer i el desnivell serà d'uns 200 metres que això ho tenim fet, després pasarem per la cova Picante, pel camí de la Ceja i pel corral de Bufante, pareix ser que el recorregut és bonic. Jo personalment no l'he fet i no tinc ni idea de com serà, pero ja m'he informat i ho tinc tot controlat, no es preocupeu.
Ara ve lo bo: el segon tram és el més bonic, ja que es molt boscos i es diu el Barranc del Llop, pero arribant a la meitat hi ha que passar un tram d'uns 5 metres d'alçada que té una escala de fusta i una corda pel costat, per poder arribar a la font de Bartolo, aixó si, si algú no s'atreveix a passar no passa res, perquè com està a mig camí podeu tornar per on hem vingut i els més atrevits continuarem per l'altre costat del barranc. Ací baix vos deixe unes FOTOS per a que es feu una idea de la ruta, que segur que mereix la pena.

Dia: 06-11-11

- PORTEU PARAVENT S'ESPERA PROU D'AIRE

- Hora de quedada: 07:45

- Lloc: Davant de la piscina de Montaverner
- En cas de plutja: ja vorem si aplaçem l'ixida, seria convenient que revisareu el bloc el dia d'avans per si l'aplaçarem per plutja, EL TEMPS A SUMACARCER

- Hora d'eixida: a les 07:50. El que no estiga l’esperarem fent camí.

- Cal portar esmorzar i algo per a picar en cas de que arribarem mes tard del previst, la idea es arribar a l’hora de dinar a casa.

- Imprescindible calçat de muntanya.

- Telefon de contacte: 663779129 o 652555707

Imprescindible !!!!!!Aigua.

Recordeu que en cas de vindre menors ha de vindre algú responsable d’ells. El club el que fa es convocar l'eixida, però no es responsable de cadascú.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada