dilluns, 9 de gener de 2012

Ruta senderisme per Tous

Hola a tots, anem a preparar la primera ruta del 2012, la ruta tindrà de tot, pistes asfaltades, camins, sendes i com no alguna cadena que passar, també tindrà per al final, i sols per als mes atrevits una coveta.


Primer que res vos tinc que dir que la ruta es fàcil i no es molt pesada perquè son 12 kilòmetres i un desnivell de 400 metres aproximadament, PERÓ hi ha uns 100 metres que hi haurà que anar amb compte, no es difícil, però aquest tram hi ha uns passos en cadenes, uns passos estrets però en la ajuda de tots es pot passar fàcilment, en aquest tram sols hi ha que extremar la precaució amb els xiquets, però com vos he dit sols son 100 metres de tota la ruta que desprès es caminar i caminar. 


Parlem de la coveta, es molt fàcil,(vam anar a vore-la) entrarem a peu pla i caminarem fins el final, tot es pla menys alguna baixadeta sense importància, vorem alguna rata penada dormint (no hem de fer massa soroll per no molestar-les), poden entrar xiquets sense problema, la cova es molt ampla i alta (el doble d'alta i ampla que el menjador de casa) i en cas de que algú no volguera entrar, els cotxes ja no estan molt lluny i no te pèrdua, seguint el camí directes al cotxe i si algú entra i no vol continuar dona la volta i cap a fora.


Importantíssim !!!! a la  coveta  no es podrà entrar si no porteu casc, llum i piles noves, no gastades!!!.


També vos tinc que dir que, Jose, Guillermo i jo hem anat a vorer eixe tram de 100 metres(per a que esteu tranquils), desprès tota la ruta ja la farem seguint el GPS, esperem no ens falle JEJE.
Vos espere per al dia 15 de gener.


Dia: 15-01-12

- Hora de quedada: 07:45

- Lloc: Davant de la piscina de Montaverner
- En cas de plutja: ja vorem si aplacem l'ixida, seria convenient que revisareu el bloc el dia d'abans per si l'aplaçarem per plutjael temps a Tous

- Hora d'eixida: a les 07:50. El que no estiga l’esperarem fent camí.


- Cal portar esmorzar, aigua i algo per a picar en cas de que arribarem mes tard del previst, la cova ens pot retrasar un poc mes del normal, la idea es arribar a l’hora de dinar a casa.

- Imprescindible calçat de muntanya.

- Telefon de contacte: 663779129 o 652555707
- Si algú fa tard o vol acudir directament el lloc d'eixida de la ruta, ací deixe el mapa exacte d'on deixarem el cotxeCliqueu Ací.

- Ací teniu una gràfica del que farem.Recordeu que en cas de vindre menors ha de vindre algú responsable d’ells. 
El club el que fa es convocar l'eixida, però no es responsable de cadascú.   


Cap comentari:

Publica un comentari