dilluns, 21 de març del 2011

Descens del Barranc de l'Otonel

El dia que baixarem el barranc de Millares i despres de dinar al bar de la carretera de Millares, anarem a baixar el Barranc de l'Otonel que es cosi germa del de Millares.
Aquest barranc es molt divertit te una mica mes d'aigua, i un menudet sifó que no arriba a ser-ho, unes cascades d'aigua que naixen als laterals, es un poc mes entretingut al meu pareixer que el de Millares, i una cosa molt important que el retorn no es gens pesat, jeje, pots deixar un cotxe baix i l'altre dalt, fotos no en tinc, la fotografa ja no venia, jeje.
Vos deixe el planol del barranc, pero dic el mateix, que hi ha que fer-lo amb gent professional.

dimarts, 15 de març del 2011

Descens del Barranc de Millares

El dissabte dia 12-03-11 de mati anarem amb els amics del Club espeleologic de Xeresa a fer el descens del barranc de Millares.
Vam ixir de casa plovent i en arribar a Millares ja no plovia, pero pensant-ho be donava igual per que anavem a banyar-se igual. Deixem el cotxe es posem els neoprens i tot el equipament i cap avall. Els primers rapels molt divertits, pero l'ultim va ser acollonant, 60 metres de rappel verticals, aixó no ho he vist mai en la vida i damunt teniem que baixar, jeje, pero no ho vam pensar molt, va ser molt divertit repetirem, l'unic inconvenient es la tornada que es molt pesada, hi ha que pujar una pedrera amb molt de desnivell, pero ho val la pena.
Una ultima cosa, per anar aquest barranc hi ha que anar amb gent que sapia de que va el tema (professionals) i dur material d'instal·lació.
Fotos dels Descens: Clikeu Aci

Fotos I marxa senderisme Aitana

Aci tenim les fotos de l'amic Vicent de la pujada a l'Aitana: FOTOS

Aci tenim les fotos de l'amic Jose Moreno, tambe de la pujada a l'Aitana: Fotos

dilluns, 14 de març del 2011

Resultat de la 1ª ixida de senderisme

Hola, desde el Club Trenca Corda volem agrair a tots el que van vindrer a la primera volta a peu del club, per a mi va ser un exit, 28 persones son moltes per a ser la primera volta i va ser molt divertit anar tanta gent.
Aci vos deixe la ruta que vam fer en totes les explicacions que en va donar el GPS, en tindrer les fotos ja vos les passe. Clikeu aci

dimarts, 1 de març del 2011

Club excursionista trenca corda Montaverner

Hola a tots,
el dia 13 de Març anem a pujar a l’Aitana; es una ruta fàcil i divertida, amb moltes coses per vorer, anirem sense pressa i en tranquil·litat, per això portarem esmorzar i dinar.
Que hem de portar:
- Botes de muntanya.
- Aigua.
- Esmorzar i si algú vol portar la bota de vi que la porte.
- Dinar.
- Talla vent (tipus xubasquer) per si fa una mica mes d’aire dalt de la muntanya.
- Tambe estaria be que les persones que es marejen al cotxe ho tinguen en compte, desde Muro d'Alcoi fins a Benifato hi ha moltes curves.

He pensat que podriem portar 3€ per persona per als conductors que decidisquen portar el cotxe, que li donarem abans de anar-se’n.

Quedarem a les 07:50 a la parada de l'autobús, 8 en punt eixirem, es prega màxima puntualitat, si algú ve amb retràs l’esperarem fent camí (es tocarà els collonets jeje).

També seria important que confirmareu la assistència almenys 3 dies abans.
Aci teniu la informació del que seria mes o menys: Ruta Aitana

Salutacions, Club Trenca Corda.

Curs espeleologia del Club de Xeresa

Durant tot el mes de febrer he fet tots els caps de setmana, dissabte de vesprada i diumenge de mati, un curs de espelo organitzat per el Club de Xeresa, la veritat es que ho he passat genial, magnifics companyers, molt professionals, molt divertit, et sens com a casa i he après moltissim, el recomane a tots.
Aci hi ha una recopilació de algunes fotos
Algun video
Si algun dubte aison78@hotmail.com