divendres, 17 d’agost de 2012

Pujada a Monte Perdido (pirineu)


Dies: 3 per alta muntanya
Dificultat : Alta
Kilometres: 50 o 55 aproximadament en 3 dies
Desnivell: uns 2000 metres en els 3 dies


Hola a tots,
estem preparant una pujada a Monte Perdido per a finals de setembre.
La idea és: el dia 26 de setembre sobre les 15:30 eixir cap a Ordesa per dormir al camping i alberg, i el dia 27 de bon matí començar l'ascens.
La ruta és molt bonica i impresionant per l'altitud de les rutes; vos deixe unes fotos de la última volta que vaig estar: Ruta per Ordesa, La ruta la pot fer qualsevol persona que estiga mitjanament preparada fisicament, pero s'ha de ser concient de que la ruta és llarga i no val a dir si em canse me'n torne, si anem, anem fins el final.
M'agradaria que el que estiga interessat en vindre que m'ho diga o que em cride al 663779129 i si hi ha algun dubte li ho explique.2 comentaris:

  1. Enguany la cosa està molt seca: rius sense aigua, ja que ni ha nevat ni ha plogut. I calor, moooolta calor. Supose que a eixes dates ja haurà refrecat i plogut un poc perquè aquests últims dies feia feredat Ordesa i tots els Pirineus aragonesos.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Ja m'ho imagine, pero espere que per a setembre caiga alguna gota, l'any passat ens va passar el mateix, estava tot sec i al refugi no hi havia aigua, espere que enguany si. Ja et contare.

      Suprimeix