dilluns, 3 de setembre de 2012

Ruta per Alcoi

Anem a començar la temporada repetint una ruta que es molt divertida, El Barranc de Bonaventura, Alcoi, recordeu,,, cadenes, xarcos, plovent, fang, etc, esperem trovar mes bon temps

La ruta la començarem des del barri de Batoi, d'on ix la senda via verda que arriba fins la carretera del port de la carrasquetaPeró nosaltres anirem per un altre lloc. Anirem passejant pel costat del riu Polop, passarem pels canalons, que son unes formacions que hi ha a la serra, passarem alguns ponts de fusta i esquivarem alguns xarcos.
Te uns 12 quilometres, un desnivell d'uns 400 metres aproximadament, res, !aixó està fet!
Mes informació de la ruta del 2011: Fotos, Videos, etc

Dia: 09-09-12

- Hora de quedada: 07:40 davant l'ajuntament de Guadassequies i a les 07:50 a la piscina de Montaverner, es prega maxima puntualitat perque tots tenim coses que fer.

- En cas de plutja: ja vorem si aplacem l'ixida, seria convenient que revisareu el bloc el dia d'abans per si l'aplaçarem per plutjaEL TEMPS A ALCOI

- Hora d'eixida: a les 07:55. El que no estiga l’esperarem fent camí.

- Cal portar esmorzar, aigua i algo per a picar en cas de que arribarem mes tard del previst, la idea es arribar a l’hora de dinar a casa.

- Imprescindible calçat de muntanya.

- Telefon de contacte: 663779129 o 652555707
- Si algú es fa tard o vol acudir directament el lloc d'eixida de la ruta, ací deixe el mapa exacte d'on eixirem,Cliqueu Ací, teniu en compte que eixe dia hi ha mercat. La direcció es al final del carrer Monduver.

Recordeu que en cas de vindre menors ha de vindre algú responsable d’ells. El club el que fa es convocar l'eixida, però no es responsable de cadascú. Es recomana estar federat.

Cap comentari:

Publica un comentari