dilluns, 1 de juliol del 2019

Pujada al Balaitus 2018

Balaitus, aquesta volta si en fet pic, enguany el temps ens ha deixat pujar i hem tingut unes vistes magnífiques i espectaculars, fent el mateix que l'intent de l'any passat pero en els dies 7 i 8 de setembre (intent Balaitus 2017)
aquest any si en fet cim, ho hem passat molt bé, hem conegut bona gent al refugi.
Explicaré el últim tram de pujada després de la bretxa latour, perquè fa un any vam arribar fins a la bretxa i ja ho tenim ben explicat.
Després de la bretxa ens espera una pujada àrea i exposada que en bon temps i sense neu és molt fàcil de trepar, en acabar la trepada sols queda pujar caminant fins al cim. Allí en relaxarem una hora descansant i fent fotos.
Ara toca la baixada per a la gran diagonal, en veure la baixada ens vam quedar impressionats, una baixada en la que es recomana el casc per greu perill de despreniments sobretot quant hi ha gent dalt teu, la vista baixant la diagonal és espectacular. La baixada se'ns va fer llarguíssima, fins a arribar als ibons de arriel va ser una baixada en molt forta pendent, ahí vam descansar, i després una altra forta baixada fins a arribar al rio aguas limpias i allí amb els genolls rebentats. Ara ja pel barranc fins al merendero la Sarra i a casa. Per a la pròxima ens toca picos infierno.
És bonic fer aventures en bons companys, Revert, Alfons, Rafa, Raul, Pep i Vicent. Un gran equip.

Fotos


Powered by Wikiloc

Powered by Wikiloc
Video

1 comentari:

  1. Ens va costar pero que vistes mes espectaculars i que gran equip...Fin la próxima xiquets que ja queda poquet :)

    ResponElimina